Bezorgen en Retourneren

Allereerst hartelijk dank voor je bezoek aan onze webshop. We hopen dat je op deze pagina de extra informatie vindt die je nodig hebt. Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn, laat het ons weten via info@wood4you.org of bel 0165 752 632
 

Bezorgen

Heb je een bestelling in onze webshop gedaan? Dan nemen wij z.s.m. contact met je op over de te verwachtte bezorgdatum. Al onze producten worden door onszelf gemaakt en in de planning opgenomen zodra het product besteld wordt. De levertijd is circa 3 werkweken (onder voorbehoud). 
 

De meubels worden standaard onbehandeld afgeleverd. Dit laat de robuuste en natuurlijke uitstraling van het hout het beste uitkomen. Wens je graag alsnog een behandeling? Geef dit dan tijdig aan ons door. Wil je graag op een later moment het product zelf behandelen?  Dan kun je white/grey-wash of woodprotect ook bij ons bestellen.
 

Bezorgkosten
Gratis bezorging in Nederland en België* 
(*) Waddeneilanden prijs op aanvraag.
België gratis bezorging in de volgende provincies:
Oost, en West Vlaanderen, Antwerpen en Limburg.
Overige provincies België: op aanvraag.

Bezorgen van tuinmeubels
Wij leveren door heel Nederland en België (zelfs binnen en buiten de EU!). Een groot deel van onze producten wordt  geleverd met een externe transporteur. Wij of de transporteur komen de bestelling bij je thuis afleveren. Uiteraard hebben we in beide gevallen vooraf contact met je opgenomen over de leverdatum.

LET OP:
De chauffeur bezorgt tot de eerste deur begane grond. (Tenzij nadrukkelijk anders afgesproken.) In overleg (en zonder enige verplichting) kan de chauffeur je meehelpen met het op de plaats brengen van het meubelstuk, daarbij merken wij echter wel op dat schade, opgelopen tijdens het plaatsen, niet voor onze rekening komt. In verband met Arbo wetgevingen komen loungesets bij jou thuis aan op een pallet, houd hier rekening mee. 
Goed om te weten: hoekbanken worden altijd gemaakt (en geleverd) in twee delen, zodat het makkelijk de tuin in kan. 

Onze leveringen zijn te allen tijde onder voorbehoud.  Wanneer een levering door overmacht niet voltooid kan worden, kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.  Onder overmacht wordt onder meer verstaan: Abnormale weersomstandigheden, onvoorziene verkeersophoudingen c.q. wegwerkzaamheden, omleidingen, ongelukken en/of files, uitval van werknemers door ziekte waardoor werkzaamheden niet voortgezet kunnen worden.
 

Bezorgen van kinderkamers
Bij je bestelling heb je gekozen voor zelfmontage of montage door ons. Monteer je zelf dan leveren
we op de begane grond. Mogen wij het voor je monteren? Dan tillen wij de meubeldelen voor je
naar de eerste verdieping en monteren deze ter plaatse.   

LET OP: zorg dat onze monteur de kamer goed kan bereiken, er geen obstakels zijn of oude meubels die nog in de pad staan. Zodat hij de ruimte heeft om het bed/ kinderkamer goed te kunnen installeren.


Leveren en monteren op een hogere verdieping dan de eerste? Dat kan. Tijdens de bestelling heb je dit aangegeven. Is dit niet het geval? Dan kun je dit alsnog doorgeven. Houd er wel rekening mee dat hieraan extra kosten zijn verbonden. Zijn wij niet op de hoogte dan mogen onze collega's niet hoger dan de 1e verdieping het meubel plaatsen.

Goed om te weten:  Heb je gekozen voor montage, dan komt onze collega alleen het meubel in elkaar zetten. Hij mag niet in jouw mooie muren boren van ons. Daarom adviseren wij hierbij met klem kasten en hoogslapers aan de muur te bevestigen i.v.m. kindveiligheid.
 

Zelf monteren?
Onze meubels worden zo gemaakt dat je in vele gevallen met een paar simpele handelingen en een eenvoudige montagehandleiding, de artikelen makkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Wij adviseren met klem kasten en hoogslapers aan de muur te bevestigen i.v.m. kindveiligheid.

Bezorgen van kussens
Kussens worden standaard verstuurd met onze pakketdienst. Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen worden de kussens in productie genomen. Zodra de kussens klaar zijn melden wij deze aan voor transport. Je ontvangt dan een e-mail van onze transporteur omtrent levering met geschatte aankomsttijd erbij. Mocht dit niet uitkomen kan je direct een nieuwe afspraak met de transporteur inplannen.
 

Goed om te weten:  Je kussens zijn niet alleen fraai, ze zijn ook water- en vuilafstotend. Dat betekent dat ze best tegeneen regenbuitje kunnen. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat je ze dagen in vochtige toestand buiten moet laten liggen. Hier worden ze niet mooier van en op een gegeven moment leidt dat tot vocht in het schuim. Beter niet doen dus! De hoezen zijn afritsbaar en kunnen gewassen worden op 30 graden. Hang ze daarna op en voordat je het weet zijn ze droog en klaar voor gebruik.